dimarts, 5 d’octubre del 2010

28 de Maig a les 21:30h.Paolo Cingolani, ballari i Performer

Cicle de portes obertes a l’obre d’Artistes propes a EscafandreEn Paolo Cingolani ens parlarà de l'Acció i la performance, i ens mostrarà algun dels seus treballs enrregistrats.
Lloc: l’Espantaocells, C/ Creus 85. Entrada lliure
Ballarí, performer i professor. Va neixer a Italia i actualment resideix a Catalunya, Barcelona. La seva formació, es basa en tècniques de dansa contemporànea, Contact Improvisation, composició instantànea i arts marcials. Ha estudiat en el Centro Arte Danza CAD Oficina de Roma, i s’ha especialitzat en coreografía e improvisació en el curs de formació superior de la Compañía Internacional Déjà Donné. Durant anys, s’ha interessat per el treball de Julyen Hamilton i d’altres artistes contemporanis.
En el 2005 col·labora com intèrpret en Anarchistas de Gabriella Maiorino, presentada en el July Dans Festival (Ámsterdam), Fabrica Europa Festival (Florencia) i Torino Contemporánea Festival (Torino). En el 2006 balla en Animarmonica de Simonetta Alessandri, participant en el Festival Pozzo degli Angeli, Danze di Pace, Teatro Vascello di Roma. Durant aquests anys, ha participat com a professor convidat i performer en el Festival Zip de Orvieto.
D’entre els últims treballs madurats entre el 2008 i el 2009 trobem els projectes Danzas Invisibles i el Solo Pasajes, presentats en el Mercat de les Flors durant la 25a Marató de     l’espectacle, i en el C.C. Barceloneta (Barcelona), respectivament.
L’any 2009, comença a col·laborar amb el grup BailaLouca de Rotterdam (Holanda), amb el que participa com a performer en BailaLouca010 al costat de Julyen Hamilton, entre d’altres, en el Voormalig Fotomuseum de Rótterdam. Una altre participació en aquest  període és la de Dio Mio en el CBK Rotterdam i durant la Winter Parade d’Ámsterdam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada