dissabte, 23 de febrer del 2013

Dissabte 2 de març, a les 17,30h . "LA EDUCACIÓN PROHIBIDA"


Vegeu pel·licula

Sinopsis:


L’escola ha complert més de 200anys d’existència i i encara es considera com la principal forma d’accés a l’educació. Avui, escola i educació son conceptes àmpliament discutits en cercles acadèmics, polítiques públiques, institucions educatives, mitjans de comunicació i espais de la societat civil. Des del els seus orígens l’escola s’ha caracteritzat per estructures i pràctiques que avui de forma majoritària es consideren obsoletes i anacròniques. El principal error, el trobem en un disseny que no considera la naturalesa del aprenentatge, la llibertat d’elecció i la importància que te l’amor i els vincles humans en el desenvolupament individual i col·lectiu.

A partir d’aquestes reflexions , han sorgit al llarg dels anys , propostes i pràctiques que pensen l’educació de manera diferent. “La educacion prohibida” es una pel·lícula documental  que es proposa la recuperació de moltes d’elles, explorar en les seves idees i visibilitzar aquelles experiències que s’han atrevit a  canviar les estructures del model educatiu de l’escola tradicional.

Més de 90 entrevistes
a educadors, acadèmics, professionals, autors, mares, pares; un recorregut per 8 països de Amèrica llatina, passant per 45 experiències educatives no convencionals. Un total de 704 coproductores varen participar en el seu finançament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada