divendres, 6 de gener del 2017

Exposicio de petit format


Des de L’associació cultural l’Espantaocells volem agrair públicament, la participació a tots els artistes a l’exposició de petit format d’enguany , així com l’excel·lent qualitat de les obres presentades, un any més. La visió particular de cada un dels artistes participants ens ha encomanat l’admiració sensible per la natura que ens mostra l’obra d’en Jaume Guardis;  l’amor pels petits animalons que traspuen els gravats de Blondi Ullar; La profunditat dels paisatges que semblen  brollar de l’ànima de Jaime Moroldo; L’atenció per allò mes petit i a l’hora, ple de vida, com el mon imaginari de llavo que ens presenta la Marina Alcojor; El sarcasme i la ironia dels gravats d’en Tomas Pariente i finalment la humanitat de les figures de l’Àngels Rosés.
A tots ells , volem agrair l’esforç per participar en aquesta mostra d'entrada lliure i gratuïta, on tothom que ho ha desitjat, si ha pogut acostar i endinsar a cor que vol.
Agrair, també, als que han pensat que obsequiar art per Nadal, és una bona opció, ja que els artistes han fet un esforç admirable per apropar les seves obres, posant preus molt assequibles en obres úniques i originals. Des de 25€, es podia adquirir una obra!!
No es pot demanar més per menys!!
Així és, que un cop més, arribem al final de l’edició de Petit Format. Us anuncio, però, que les obres ,encara restaran exposades, uns dies més, a porta tancada. Això vol dir que: aquells que han quedat amb ganes de visitar-la, encara ho podran fer en horari de tallers o trucant al 630920404 i concertant hora de visita.
Gràcies de nou als que ho heu fet possible!
Bon any 2017!!
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada